HOME - ENGLISH - Route & Contact

Werken is leuk! Hoe werkt u het liefst? Welke plek of sfeer? Zoekt u inspiratie of rust?

Een goed ontworpen kantooromgeving kan diversiteit en vrijheid bieden. Samenwerken krijgt door een doordacht inrichtingsconcept een nieuwe dimensie.

Fors op kosten besparen en tegelijk duurzaamheid aanzienlijk verbeteren? Met nieuwe werkconcepten kan het beide, waarbij een hoogwaardig en duurzaam kantoor tot stand komt.

 

Win-win
Bij Het Nieuwe werken ontstaat economische winst door een besparing van wel 30% op de huisvestingskosten. Daarnaast is er een aanzienlijke milieuwinst te halen omdat er minder gebouwoppervlakte in gebruik is. Dit levert een besparing tot wel 30% op CO2 uitstoot op. Daarnaast kan gewerkt worden met LED verlichting, verbeterde zonwering, verbeterde inregeling etc. waardoor de milieuwinst kan oplopen tot 50%! Door toepassing ven Het Nieuwe Werken ontstaat een hoogwaardig interieur en kan het gebouw als geheel opgeknapt worden. We kijken dan bijvoorbeeld naar het up-to-date brengen van de brandveiligheid, het verbeteren van het binnenklimaat of het opfrissen van toiletgroepen. Een nieuwe ontwikkeling waar wij bij kunnen ondersteunen is het idee van de circulaire economie, waarin producten niet worden aangeschaft maar waar de producent eigenaar blijft van het product. Er wordt dan alleen een dienst geleverd (bijvoorbeeld ‘licht’) en de producent neemt het product van afloop van het contract weer terug.

 

One Size fits One
Elke organisatie is anders en heeft andere wensen voor een interieurontwerp. Goede eindresultaten worden bereikt dankzij gedegen vooronderzoek en een inspirerend ontwerpproces. Wij pakken dat gestructureerd op zodat de opdrachtgever en ook zijn of haar organisatie stap voor stap worden meegenomen in het ontwerpproces. We beginnen met inspiratiesessies en werkplekonderzoeken, waarna we met diverse moodboards tot een gewenst beeld en uitstraling komen. Het eindresultaat wordt dus een maatpak waar iedereen aan meegewerkt heeft. Het interieurontwerp is één van de drie pijlers van het nieuwe werken, samen met de technische infrastructuur en het menselijk gedrag. De integratie van die drie pijlers faciliteren we graag.

 

Diversiteit is de sleutel
In het ontwerp streven we naar een mix van sferen en ruimtes. Op die manier is er voor iedereen een fijne werkplek te vinden voor de activiteit die hij of zij wil doen. Ook streven we naar transparantie en zichtlijnen, dat bevordert interne communicatie en zorgt er voor dat je altijd werkende mensen ziet. Belangrijk is om het geheel niet uit het oog te verliezen, door het wegvallen van vaste plekken gaat de inrichting van het gebouw immers deel uitmaken van de identiteit van de organisatie. Met kleuren, afwerkingen, prints en dergelijke kan het kantoor een inspirerende plek worden. Werken doe je voor je plezier!

Zorgvuldig ontwerpen
Dankzij het nieuwe werken kunnen werknemers locatieonafhankelijk werken. Dit vraagt goede integratie van ICT voorzieningen in het inrichtingsontwerp. In de materiaalkeuzes kunnen we duurzame producten kiezen. Speciale aandacht is nodig voor geluidsoverlast. We ontwerpen gesloten concentratiewerkplekken en kunnen met akoestische maatregelen zorgen voor een gedempt geluid, ook in ruimtes met open werkplekken. Gedurende het gehele traject kunnen de kosten van het plan door ons in de gaten worden gehouden middels eigen expertise.