Entree Homestudios Utrecht

Voor ontwikkelaar AM ontwierpen wij de nieuwe entree van het klanten experience center ‘Homestudios’. Een bestaand bedrijfsgebouw is verbouwd en biedt nu een warm ontvangst.

De vraagstelling was om een utilitair ogend bedrijfsgebouw een nieuwe uitstraling te geven met een beperkte ingreep. Opdrachtgever AM wil haar gasten met een overdekte buitenruimte ontvangen en daarnaast moest er een functionele verbinding komen met de parkeerplaats op het dak. Wij hebben beide onderdelen in één gebaar gevat en dit uitgevoerd in een strakke structuur van balken waardoor het goed aansluit bij het bestaande gebouw. Op de blank houten balken ligt glas zodat je droog binnen kan komen. Het ontwerp is daarmee functioneel, geeft een warme beleving en combineert meerdere ontwerpaspecten in één oplossing.

Foto’s: Luuk Kramer

Terug naar overzicht