Inrichting hoofdkantoor AM

Projectontwikkelaar AM heeft een aantal kantoren samengevoegd in een nieuw hoofdkantoor. In dit gebouw (ontwerp Claus en Kaan) hebben wij een inrichtingsontwerp gemaakt waarbij ‘Het nieuwe werken’ centraal staat. De werkplekken zijn persoonsongebonden en ook de spreek/werkkamers zijn niet meer gekoppeld aan een individuele plek. Door een diversiteit aan werkplekken en ontmoetingsplekken te bieden worden de medewerkers uit genodigd meer door het pand te bewegen hetgeen de communicatie ten goede komt. Door een landschap van werkplekken te ontwerpen is een open werkomgeving gemaakt die uit herkenbare en beschutte plekken bestaat. Te allen tijde is het atrium als centrum van het gebouw beleefbaar. De actieve sociale zones in het gebouw hebben een vloer in lichte kleurstelling, bij de werkplekken is een donkere vloer toegepast. De rode bedrijfskleur komt terug in enkele interieurelementen.

Op de begane grond is een eet- werkcafe gevestigd waar een koffiebar aanwezig is en ook het restaurant. Deze verdieping is zoveel mogelijk open gemaakt om het gebruik van de sociale ruimtes te bevorderen.

Dit ontwerp is tot stand gekomen in samenwerking met AM concepts.

Terug naar overzicht